BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

11/30/2010

akhirnya aku menyuarakan juga kehendak hati

~bushannnnnnnnnnnnnnnn sgguh hari ni~
taktala hati berasa sunyi...
dan perut berasa lapar....
aku amik jalan mudah nak enjoykan diri....
biarla ape org nak kate...
tapi aku tetap teruskan niatku yg extreme ni...
buat ape aku nk pikirkan perasaan org sekeliling yang lain..
sepatutnya kali ni masa aku..
aku akan bersuara jugak walau ade yg tak akan menyokongku
sampai bila aku kena mengalah...aku bukanlah yg jenis ikut je cakap..sesekali pasti melawan..
sampai bila lagi aku nak tunduk...TUNDUK...
kepada adikku yg asyik pegang remote tv dan remote astro tuuuu..
"wehhhhh bak arr sini..turn aku plak" kedengaran jeritan aku dari dalam bilik..
walaupun aku tengah sibuk on9..tetapi kebosanan ni membuka aty ku utk tgok muvie menggunakan tv diluar..
ahhhhhh akhirnya aku berjaya rampas remote astro..cepat2 tanganku menekan button no 104
oh adik2ku..malam ni tiada kartun atau bola ye adik2ku...
kakakmu ini sangat bosan dan akan melakukan perkara yang mungkin membuatkan kalian blah dari ruang tamu umah kita ini...
mungkin seorang akan amik alih tmpat kakakmu ni on9..dan sorang lagi mungkin akan sibuk men msg n tepon tu..tak kesahlah kalian...
kakakmu ini mahu layan muvie...9 collections of "A nightmare:on elm street"...
kalau adik2ku nak taw..ngan filem2 ni arr kakak ko ni mmbesar..
jgnla cakap korg taktaw..ohhh boleh jadi jgk taktaw..
sebab korang2 kan penakot tak macam kakak kamu ni kan..banzaiiiii..hehehe...

ni sapo punyo pak cik ni tolopas ni...pak cik freddy krueger ni...waris todoket dikehendaki ni..hehe
 dont mess with him..if not, u will never want to sleep again..hehehe

kompom arrr malam nnti aku tido ngan lampu terbukak punye..panas pun panas ler...kuikui

ps: lepas post ni nak marathon tengok "A nightmare...on elm street 1-9"...syiok...

3 comment dari peminat:

Anonymous said...

;)

Atiqah said...

x seram ke??huhu teringin nk tgk tp takott

Miss Ziela said...

atiqah:tak seram lgsung..mcm cite kelakar pun ade tiqah..hehe