BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

11/23/2010

tokek oooo tokek

aduhhhhh...fenomena apakah yg berlaku sekarang ni...tokek oooo tokek...sebabkan ko tokek...satu umah aku sibuk bersembang pasal tokek....apalah yg best sangat tentang ko haaaa tokek...kulit berkedut-kedut...badan berbintik-bintik...kembung sana kembung sini...membayangkan rupa ko tokek...dah mampu buat bulu roma aku berdiri tegak...rela aje aku tengok hantu raya atau mak cik pontianak dari bertembung ngan ko tokek....sebab kalau aku bertentang mata ngan ko...kompom aku akan tgkap ko tokek...hahaha dengan gosip nilai ko yg mencecah jutaan ringgit dan kini menjadi buah mulut setiap penggemar ko tokek...of cuzla ko akan jadi spesis terancam arrr lepas ni...
 ni la gerangan si tokek...cicak yg amat mahal nilainye...

aduhhhh aduhhh aduhh....sungguh hebat penangan ko tokek...jiran sebelah umah aku ni pun dah huru hara dah...katanya kawan beliau mendapat seekor tokek...agak besar jugakla...siap bleh main kendong2 lagi..ohhh tidak...sanggup beliau yek...memangla sanggup disebabkan ganjaran  yg beliau bakal terima..mungkin akan cecah jutaan ringgit..nilai dikira mengikut berat si tokek ni...sekarang ni adik2 aku ngan sepupu aku...dah sama sibuk berminat nak cari tokek...haishhhh macam2...kalau begitu...senangla nak jadi jutawan..aku pun nak...tp lebih afdal kalau aku sarankan je kepada perompak2 bank kat luar sana...kan lebih baik kalau kalian berhenti dr jadi perompak..dan jadilah pencari tokek sepenuh masa...wow...aman Malaysia ni nnti...
 tokek oooo tokek...aku rase ko ni sangatlah beruntung...sume org nak cari ko...sume org nak kendong, pegang, belai ko seme...tapi aku...erkkkk lom tentula...(meremang seh bulu roma)
aisehman...aci tak aku tgkap cicak man je dr aku tgkap cicak tokek or name glemernye..gecko...huhu

apa yg hebat sangat si tokek ni?...merujuk kepada beberapa blog yg pernah aku baca..tokek ni dikatakan mampu menjadi penawar HIV babe...ooooo kalau penawar dah jumpa...aku rase manusia makin tak takutla nak wat maksiat, hisap dadah..kongsi jarum ngan pengidap HIV 2. nnti..tapi yg bagusnya..sekiranya penawar dijumpai..maka mangsa keadaan sperti mangsa penerima darah HIV dan anak2 yg tak bersalah yg telah mewarisi darah HIV ibubapa mereka...dapat diubati...tetapi...masih belum ada press conference lagi tentang kebenaran tokek yg huduh ni..dapat mengubati pesakit2 HIV sedunia...kita sbgai manusia kena gunakan akal yg waras utk berfikir.jangan sampai terlalu taksub nak menjadi jutawan sehingga tidak memeriksa kebenaran dan kesahihan fenomena ini...sapo nak jawab haaa...ekau jela yg jawab yek tokek...tak dapet den nk nolong ahhh..huhuhu

ps: teringat saat bersembang on phone ngan sahabat...aku tersasul sebut tokek tu ko**...memang berderai arrrr ketawa dia...sampai suboh dia ketawakan aku...hahaha...

4 comment dari peminat:

deatH_luVer said...

tapi tokek neh bahaye kan..
beracun..
tapi memang leh jadi jutawan kalau niaga mende alah nehh

ﺧﻴﺮﺃﻟﺪﻳﻦ said...

1st: pokke stau aku..bukan tokek
2nd: sahabat? wahahaha

Miss Ziela said...

death_luver:beracun tak sure..tapi tokek ni menggigit woooo...

khai:tokek la bro..tak caye ko g search...org kelantan ni mmg tak same ngan org pahang...ekeke..asal ngan sahabat tu...erkkkk siap gelak lg...tak paham den

Anonymous said...

Nk join jgk kt sini adik2 sekalian salam semua sy masih bru dlm bidang ni walaupun usia dh lanjut namun sy tak putus asa test dlu smpi ke