BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

7/07/2009

kembali untuk mencurahkan rasa hati...

dah lama ler x tulis papa dalam blog aku ni...sejak laptop aku dah pun tamat riwayatnya disebabkan kecuaian diri sendiri, aku dah kurang dah bukak blog sendiri...apatah lagi nak postkan cerita2 terkini tentang aku...disamping tu jugak...disebabkan cuti semester...aku memang xkan dapat jumpa langsungla dengan internet connection kat umah tu..jadi kesimpulannya hampir 3 bulan jugaklah aku x update papa kat blog aku ni...tetapi setelah kembali untuk teruskan pengajian aku...aku kembali berjumpa dengan laptop dan internet connection...seronoklah jugak ...walaupun laptop orang tapi aku tetap gunakan macam laptop sendiri...hehehe...terima kasihlah atas ehsan kawan2 aku yang x kedekut bagi aku pinjam laptop semata2 nak update blog, main pet society dalam facebook, tengok youtube...pendek kata guna untuk menda2 yg kurang berfaedahlah semuanya...hihihi...apa-apa pun lepas ni aku akan rajinlah update blog supaya aku leh isi masa kosong aku nanti...because now i think it is a time for me to think about my ownself and my hapiness... (ape ni...ni dah kluar dari plot penceritaan ni)

2 comment dari peminat:

ziha said...

oit..agak2la..hihihi..nk gune laptop owg tuh..i pon datin u nak tahuu?? guna laptop tiqah n x-rumate..huhu sedey2..isk2...i pnye laptop da hanto hospital..kene dekat 4 ratus..aduih!! semakin snget jdinye nih..

bangibookseller said...

Sekiranya anda ingin mendapatkan buku2 bacaan dlm B. Inggeris utk kegunaan sendiri atau anak anak, sila kunjungi http://bangibookseller.blogspot.com/... Harry Potter, Stephen King, Sophie Kinsella, Meg Cabot, Dr Zeuss, John Grisham, Disney’s dsbnya… Sila email ke bangibookseller@yahoo.co.uk utk sebarang pertanyaan. T.Kasih.