BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

4/23/2010

saya kembali pulang mengarang blog tercinta

salam
hiiiii....uols
 
miss me or not?
plz.....
plz.....
plz.....
plz.....
plz tell me that uols miss me so much...hehehe..
 
wink***
wink***
wink***

hehehe...poyo je(sebab dah lupa camne nk ngarang) uhuhu...dah lame sy tgglkan blog ni..byk story sy nak cite...tapi untuk hari ni...let me tell something about part time job yg saya ngah buat skang...huhuhu...skang poket kering sgt2...ditambah nak cari rm 120 dalam mase terdekat...so nak taknnak skang sy dah wat part time kat satu kedai makan area bangi tu haaa...nama kedai dirahsiakann  (takut ade yg serbu kedai tu, semata2 nak tgok sy)hahaha~
 
 
now...everything will be like this...sleeping where ever i want...because doing this part time make me really tired...hohoho gambate ziela...u're strong and energetic...wink***

btw...since 3 hari lepas dah sy wat part time ni...mcm2 jenis manusia ay dah nmpak...well...menda ni mmgla takde relate ngan my life pun...tp sy rase sronok tgok gelagat mereka...ada yg kaya panggil we all ngan "hello" je...(hello tan sri ke datuk ke...we all there have name k...at least u call us by address us pun dah ok) uolls ingat ape...kitorang ni tourist ke yg dtg dari belanda...ehehehe...tp kebanyakan kat situ semuanya org2 yg banyak duit je makan(yg boleh habis rm 100 semalam utk mkanan je)...nak wat camne...service kena tip top la kan...nasib2...tupasal la badan sy dah sakit2 sekarang...tapi ni la pengalaman pertama sy buat kije berat camni...org tua2 kata kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunye...
 
i guess sampai sni je ye...nnti 3.30 nak pergi kije pulak...doakan kudrat saya banyak ye...=)

p/s: i hate people who are pretending that u're kind, but at ur real face u're so busy body...(kdg2 blog boleh jadi tempat foregrounding)hehe...

5 comment dari peminat:

Anonymous said...

kije ape yek?

Miss Ziela said...

huhuhu...rahsia2..bukan dah gtaw ke...adoiiii~

riangriahatiku said...

sayang !
i am blogger too :)
hehe that my 3rd blog in this year taw !
blog yg laen tu x egt password n x besh.
hehehe
following me ok
nanti ajar aku lagi cmne nak berblogging pleasee..
ape2pn jgn gelakkan aku ye bila baca blog aku..
miss u !

Anonymous said...

It is very a pity to me, I can help nothing, but it is assured, that to you will help to find the correct decision. Do not despair.

Anonymous said...

Useful piece