BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

4/01/2010

selamat tinggal kekasih....selamat tinggal blogku~

keputusan A + keputusan B = keputusan C

hahahaha...
ni rumus aku pun tak taw tok guru mana yang bagi...
tapi boleh pakai jugak...
sebab keputusan C tu...
telah pun aku persetujui...
yakni...
aku nak berenti blogging....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
untuk sementara waktu...
papa pun aku back to basic...
yakni tulis dalam diari sudeyh...
diari hati ka...buku diari ka...
tu belum aku putuskan...
so kepada sesiapa yang suka bace blog aku...
follow blog aku...
dont worry...
bila keadaan aku dah semakin tak sibuk(kononnyela)
aku akan kembali menulis blog ni semula....
thanks 4 support me till this momment...

owhhhh my dear frens..plz dont miss me ok..i'll promise u someday(dont know when yet)...i'll be write back in this blog...hehehehe..sorry if i have done mistake or make someone angry or watever...

p/s : selalu ingat pesan orang...biar orang buat kita, jangan kita buat orang...kadang2 mengalah tak semestinya kita kalah....gambate Noraziela....your future is in ur hand..poyosssss tak habis2(walau dalam mood kecewa , marah dan sedih...meow3)

10 comment dari peminat:

ziha said...

mcm pernah dengar la pesan org tu?? is that my words??huhu
btw..motipp sgt kn letak gmbr angie jolie. :P

Miss Ziela said...

ehhh u..
tu kan gambo i...
ekekekekekeke..
ye ye..nasihat u...
hehehehe=))

Wanita Itu said...

knapa nih?
tiba2?

Miss Ziela said...

kadang2 bila terlalu banyak sgt luahan...
mendatangkan banyak plak masalah...
hehehehe...

farae said...

bizi nak final kah?gudluck2!

Kamil L said...

Nak final exam ke? good luck...jgn stress2 :)

Naz said...

bila dah pree, blogging balik yer.. ;)

G-JoY88 said...

bz siot dak 2.....

Miss Ziela said...

ehhhh dak atas ni...camla dia tak bz..hehehe..nnti2 bile sy dah free sy blogging smule...promise=)

beluncas said...

aku pun baru mula blog balik haha