BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

4/13/2009

~04/04/2009~his birthday~







Tarikh ni mmgla xda kaitan pun dgan sape2 kat luar sana…klau da pun mgkin secara kebetulan sahaja…tarikh tu sebenarnya bf I punya birth date…so nk dijadikan cerita yg boleh dikongsi bersama-sama…I pun kluar la berdating dgn bf i…pegi ke Klcc nk tgk wayang. Hari tu i bangun awal jgk x seperti hari2 weekend yg lain…yg agak tersasar jugakla time bgun tido I tu…heehee…I bersiapla pagi tu…pkai baju baru yg I beli kat kajang…yg harganya RM 10 je n dgan kasut wedges baru warna putih yg harganya pun xla mahal sgt…RM 15 je…so bila I dah siap comey2 tu I pun keluarla…dalam pkul 10.15 pagi I tuggu bas kat bus stop Kajai tu…masa tu bas macam bru je lepas…I pun tanpa membuangkan masa I pun terus tahan taxi…takut terlambat je jumpa si dia…hehehe lagipun I dah booking tiket wayang dah takut lewat je nk ambik nnti…sampai kat KTM I pun bratur cepat2…mujur train x lepas g…hari tu kt KTM cam x berapa ramai org sgtla…pastu I naik train n luckly I dapat duduk…bkan senang nk dapat duduk pada hari sabtu…kdg2 tu siap mat2 indon n bangla je yg dapat duduk…dhla dorg bkan warganegara sah Malaysia…cukai pa pun dorg x bayar tapi sewenang2nya dorang dapat duduk kat dalam public transport kita ni…I meneruskan perjalanan I ke BTS…lamanya la nk sampai ke sana…perasaan bosan berada dalam train yg mula ramai di kerumuni students upm Serdang mula membuatkan I berasa nk cepat je sampai…bila I sampai dekat BTS tu…perkara pertama yg I buat ialah pegi ke toilet…bukan apa nak betulkan make up i…mestila kan sbb nak jumpa si dia…then I pegila q beli tiket ke masjid jamek…I sbenarnya dah janji dah nk jumpa si dia kat CSL…dah sampai CSL I pun terus naik lrt tu…naik kat bah. depan skali…mmg tmpat fav I la bah depan tu…sbb kdg2 x ramai sgt org compare ngan compartment tgh2..masuk2 je lrt yg dr Ampang tu I nmpak dah si dia…hehehe simple je birthday boy ni hari ni…tapi walau sesimple mana pun dia bagi I dia ttp hensem…alaaaa korang pun mesti stuju gak kalau bf or gf korang berada dlm keadaan yg sama dgn we all ni haa…bila sampai masjid jamek I n si dia tkar train plak nk pegi klcc...sampai je kat sana I tgk jam…masih lagi awal so we all decide nak makan dulu memandangkan I dgn si dia yg mmg tgah kebulur…we all makan kfc masa tu…terlupa nak boikot plak haritu…hehehehe…tgah2 I makan tu datin husna my gang up msg…kebetulan dia n kawan dia pun masing2 menikmati kfc jgk…jadi xdala rasa bersalah sgt sbb I lupa nk boikot kfc…huhuhu…masa kat kfc…ada la sorang pak cik yg macam 3 suku skit…dia kutip sisa2 makanan yg x habis…I terkedu sbb masa kejadian I duduk sorang2…n kat meja sebelah I adalah ayam goreng (wings my favourite parts) milik pekerja kfc tu…budak yg meninggalkan ayam tu x makan lagi sbb nak ambik air…yg harunya pak cik tu slumber gila amik ayam bdak tu…n masukkan dalam bekas minuman yg kosong…I yg sedang terkedu x dapat berkata apa2 sbb takut ayam I plak yg dia ambik nnti…kemudian budak yg kerja kfc tu dtgla nk makan bfast dia…kesian sgt kat dia u all…dia terkejut ayam dia hilang…I nak cakap kat dia yg sebenarnya ayam dia telah diambil oleh pak cik yg x berapa ok tu tapi budak tu dgan pantasnya menuduh kawan 2 dia yg curi…xpala…I pun cakapla dlm hati…”lantak kau la”…tapi apa yg menyedihkan i bila budak tu pandang i seolah2 macam I adalah pencuri ayam dia…i menjadi benggang n terus i borak kuat2 dgan bf I…I cakap macam ni”kesian budak tu…baru nak makan …tapi ayam dia dah kena ambik dgan pak cik yg gila tu”…tujuan i nak memadamkan perasaan syak dia terhadap i je...lantak dia la nk percaya ke x…I bkan nak sgt pun ayam dia tu…huhuhu…pastu I pun kluarla n terus menuju ke tgv nak collect tiket yg I dah booking…haritu we all tgk cerita “knowing” bestla jgak sbb ada banyak action dalam cerita tu walaupun endingnya macam tiada logika…so hari tu we all habiskan masa dgan berjalan2 sekeliling klcc…we all pergi tgk dinosaur & pameran fi bestla jgak…bila petang plak we all pegi minum air kelapa…best tapi sebiji tu mahal gila dalam RM 4.80, tapi sbb dah teringin punya pasal we all mnumla jgak…pastu we all balik dgan menaiki train dekat stesen bandaraya…hari tu I rasa seronok sgt walaupun I x berikan hadiah pada bf I pada hari jadi dia tapi I ttp dapat habiskan masa dgan si dia…
P/s: I dah belikan dia hadiah awal2 ek…Cuma xdapat berikan pada 04.04.09 je…

2 comment dari peminat:

ziha said...

haha..xpasl2 disyaki sbg pencopet ayam..kuikuikui..sbar yela eh datin...

miss Noraziela said...

serious...takoit i...budak tu trus campk bekas nasi dia yg sdah xde ayam tu ke kerusi...kuikui..