BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

5/12/2010

entri yang bercampur2 macam nasi campur daaa

haluuuuuuuuuuuuu....
hari ni ziela bangun tido awal lagi...padahal semamlam tido pun agak lewat...thaniah la cik Noraziela...u mmg kaki tido tak ikut time...camne la kalau dah kije nnti...kali ni entri ziela akan cite pasal DUIT...wooooooo duit wooo sape tak nak duit woooo...sapa tak nak sila angkat tangan...hihihi, pastu leh bank in kan kat sy...semalam duit ziela melayang lagi...tapi tak banyakla just RM 10....hoiii tak banyak ko kate ziela..leh wat 2 x makan...tak pun topup..nak wat camne..
 melayang sudah duit RM 10 aku ni...waaaaaaaaa sudah jatuh ditimpa gajah pulak

kadang2 kita tak dapat ramal bila kejadian tak diingini seperti selipar putus LAGI!!!!...shoot tgah2 ziela syok2 berjalan keluar dr farmasi masa beli ubat, bleh plak selipar kawan ziela yg ziela pinjam tu putus..nak tak nak kena gakla beli yg baru...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!ganas sgt ke ziela pakai ni...sob sob sob (sedih sbb duit skang mcam tak mencukupi)

 selipar leya sudah putus...semalam jalan area pasar malam pakai kaki ayam je...memang dah takde ati dan perasaan langsung dah nak malu...hehehe...tapi mujurla ade selipar murah kat pasar malam2..RM 10...tapi RM10 tu dah cam RM 100 dah bagi ziela...

mujurla semalam dah settle semua hal tentang tesis...dah print, dah anta jilid dan dah asingkan duit nak jilid...Alhamdulillah semuanya tak lari bujet dan bleh siap dalam masa yang ditetapkan...lepas ni barulah ziela boleh fokus sehabis fokus untuk cari kerja...InsyaAllah ada rezeki adalah ziela kat situ..tempat yang telah ditetapkan...bila memikirkan alam pekerjaan...ziela tahu...semuanya takkan seperti yang pernah dirasai ketika belajar kat UKM ni..

 stop thinking about someone and my past...now is a time to think about my family, future and carrier...hehe...may Allah bless me

pengalaman banyak mendewasakan ziela...belajar untuk jatuh dan bangun kerana cinta, belajar untuk capai apa yang diinginkan, but i must proceed with my decisions...and i will keep my promise..because someday we don't know what will happen to us..(alamak...dia melalut2 lagi)

i don't know that i have a memory part with UKM here...hehehe...

p/s: tak salah kalau menipu untuk membahagiakan orang lain...kalau ada sorang tu yang boleh buat camtu...ziela pun boleh buat jugak..huhuhu....ting tong sgguh manusia ni..haishhhh.

3 comment dari peminat:

mysara said...

pengalaman adalah guru yg terbek!!! :)

Miss Ziela said...

betol3 tu...without that...we just nothing

Rashid said...

UKM? Alamak.. rinduuuuuuuuunya ..