BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

5/27/2010

program dietku

waaaaaaaaaaaaa!!!!!!
aku semakin chubby...ohh no ohh no ohh no...
nak kena diet ni..mesti jugak...memangla si dia tak kisah badan saya naik...tapi saya kisah...waaaaaa...nanti seluar ketat, baju ketat...ohhh noo...nak kena diet ni....sok rasa nak start program diet sendiri...diet nasi ngan kena exercise nih...tapi camne nak exercise ngan diet...hari ni je kat umah ada lauk ikan patin gulai tempoyak...ohhh no...mana saya boleh tolak...bangun2 pagi tadi pulak ada nasi dagang...hehehe...tu pun sedap gak tu...rasa2nye la kan patutla bawah bibir saya ni ada sebijik tahi lalat...petanda org kuat makan kot...ehehhe..apa2 pun program diet kena jugak berjalan sok...semangat mesti dikuatkan...target nak capai berat yg ideal...(boleh ke?)sama2la kita ushakan ye...eh silap bukan kita tapi saya je...so apa yg perlu saya buat utk dapatkan berat yang menjadi idaman dan figure yang ala2 sedap mata sendiri memandang:

tips for weight loss...gambate

1.   Exercise is essential for weight loss

2. Keep a diary for triggers that hinder weight loss

3. Stay focused on being healthy, not on becoming thin

4. Lose weight slowly with small changes

5. Eating slowly can lead to weight loss

6.Weight loss through eating less fat - but do it wisely

 

p/s: ada pompuan banyak bising tentang laki dia...she should investigate his man first b4 ask sumone to do their own business...world getting not fair now...

3 comment dari peminat:

mysara said...

mai asyik nk diet xjadi2 gak kak..
makanan kt umah tu sedap2...hehe

Miss Ziela said...

alamak mai...
jom2 kite kuatkan smagat

||Aku Pemikir|| said...

salam blogger,

minta kebenaran untuk jadi your follower, minta juga untuk saudara menjadi follower sama..

sama2 kita bertukar padangan dan idea.. :)

http://khairul-hafidz-alkhair.blogspot.com/


hafidz,
UNPAD,Bandung