BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

5/25/2010

penyudahnya makan makan makan makan

dah nama pun seperti tajuk..makan...makan...makan...

herrrkkk...Alhamdulillah...mmg takkan tak cukup makan punyala kalau dah kat umah...
hari pertama sampai umah..makan..
hari kedua makan jugak...pendek kata hari2 makan makan makan makan makan dan makan...
mujur ada yg berkenan dengan diri saya walau dah gemuk skit skang...hehehe
maseh awak terima saya seadanya...chewahhh...
mama ni pandai sgguh pancing saya yek..pagi2 dah ada nasi lemak ayam
second pagi ada bihun goreng
third pagi nasi lemak kerang...

 ntah nape ntah asyik ngidam nak makan kerang je..last2 kat umah..3 hari berturut2 makan kerang...best sgt

pagi2 ada jela bfast yg sedap2 yg mmbuatkan saya tak leh tolak punye...
ni baru cerita bfast lom lagi lunch, dinner...tetapi badan saya memang mudah sangat mengembang..tu lah macam takde chance je nk jadi pengacara jalan2 cari makan...hehehe
papa pun saya sangat gumbira bila cukup makan...sebab dah rasa macam mana makan skali shari time last2 sem kat UKM...so uolls...nntila kita meet lagi ye...tadaaaaaaa

p/s:thanks a lot for this tittle "beautiful liar"...someone did not knoe da truth but still with his @##%*&% opinion..[sigh]

3 comment dari peminat:

fiD said...

sayang ayah dia ek, bagus2...

kat uma tu tolong2 dia,, jgn makan je, hohoh =P

mysara said...

kalu kt umah tu mmg keje makan je la...:p

Miss Ziela said...

tu la pasal...badan sudah naik sgt2..huuh