BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

5/12/2010

farewell party dengan coursemate...adios my friends

ziela rasa sangat lonesome la skang...kengkawan semua dah balik...tinggal beberapa kerat aje...so disebabkan terlalu boring sangat...dengan akaun fb ziela dah deactivate..n tggal blog je peneman kesunyian ini...jadi ziela pun tulis la pasal entri kali ni...yakni pasal FAREWELL PARTY utk kos ziela ENGLISH LITERATURE STUDIES...i've been in this course for almost 3 years...being with my friends, have joy and tears...urgfff...so sad...we split now friends..thanks cuz being my friends...give ur hands when i need it thank u so much...ooohhhhh no...no more attendance, no more presentations, no more group work with u guys..no more sat in the same lecture hall...sob sob sob...then it was so surprise because da last day we shared together...we keep our memories and we joy that day...on our farewell party...so i want to shared it with all my blog readers...with the hope that they all can feel da same joy that we had.

 bergambar dengan ah bee...actually when i'm in my first year...she was the one who always be with me...thanx yek amoi...

 i will never forgot both of u...will remember our time as we have shared it together...will miss u damn much my dear friends

nyum nyum...that cake was made by Dr.Zalina...seriously it taste so good...i want it more...hihi...but why eh..this pix looks like an advertisement...cake's advertisement...hehehe

apala yat, husna, aku n clara ni cari dalam bihun tu yek....ni mesti kes semua duk cari ayam ngan fish cake la ni...hehehe..macam budak2 kan kan

makan time...huishhhh lapo betul beliau2 ketika waktu ini...nyum2 makan makan yang membahagiakan

rindu sangat nak bersama dengan kengkawan seperti dulu...lepas ni masing2 akan bertebar ke merata2 tempat...belum tentu kita tahu bila kita akan berjumpa lagi...but i will keep this memories forever.

saje 2 je i post pix ni sebab nak tunjuk...dalam ramai2 ni...i yg paling tinggi...hehehe..don't mad at me eh Dr. Noraini and my dear friends
sweet memories from us...e-LIT students batch 2007/2010

happy time....enjoy this moment so much..will miss u guys damn much
farewell party...phewittt...

dah nak balik dah...so long and goodbye my dear friends...till we meet again next time...and please do not forget our time being together..

p/s: sahabatku...berhentilah bagiku harapan andai kamu tak mampu berbuat apa2 untuk betulkan segala2nya(melalut lagi)

2 comment dari peminat:

mysara said...

wah3...bestnyer...;)
pasti saat itu akan dirindui...

Miss Ziela said...

tu la mysara...mujur de gak wat party tu...kalau tak takde reason nak gathering.