BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

12/24/2010

~ cik husna asyiela, cik husna, cik ziha, cik atiqah dan cik nadybby...saya tag kalian~

 Assalamualaikum dan wallah kepada blogger sekalian....memandangkan encik inchi sudah mengetag saya untuk soalan2 yang wallah ini..maka saya dengan berbesar hatinya(  eceehhh) akan menjawab dengan sehabis baik...tettttt..


Apakah status anda
Bujang dalam kurungan strictly taken  dan menganggur..eheee

Ceritakan tentang diri anda 

mama abah letak nama Noraziela...kalau saya bole berkata2 saat dilahirkan nak aje suruh mama abah letak nama angelina jolie...eheee..umur skang dah 23 tahun..tapi tak sampai sebulan aje lagi akan jadi 24 tahun..cepat sangat tuanya...ex student Ahmad High School (kalau tak tawu sila google yee..ehee) and ex student UKM..dan sekarang masih lagi menganggur..kerja ooo kerja come to mummy plesss...I'm a happy go lucky..some said Im da hilarious one among my friends..eheee(maybe sebab saya jenis orang yang tak tawu malu)...saya seorang yang sangat cintakan kucing dan kids...n saya seorang yang setia bila bercinta..eheee...( so saya bole dibuat bini yek).pada usia sekarang saya masih lagi tiada apa2 aset pon..kereta mahupon rumah..semua masih lagi menumpang mama dan abah..takpe2..pelan2 kayuh...eheee i guess tu aje kot pasal saya...n saya ada seorang buah hati yang bernama AKID...eheeee

Ceritakan tentang Blog anda

blog??? blog saya simple2 aje...bukan jenis fashion blog or information blog..saya punya blog adalah untuk saya conteng2 apa jua jenis perasaan yang saya rasa..even saya tulis pasal personal sekalipon..that will be my right kan..so kepada yang tak suka cara penulisan saya di blog  saya...saya mintak maaf la...(as long saya tak tulis pasal orang yg singgah dan baca..kalau perasan tu..apa mau buat) eheee...bagi yang suka dengan apa yang saya tuliskan didalam blog..terima kasih daun keladi ye..sayang uolls...,:)

Apa pandangan anda tentang dunia blog?

Saya berpendapat bahawasanya..dunia blog adalah satu dunia baru bagi saya...blog membuatkan saya dapat mengisi masa lapang disamping menambahkan kenalan dan dapat juga saya menambahkan ilmu pengetahuan yang sedia ada melalui blog2 orang lain..(skemanye jawapan saya ni..macam buat slogan aje)


Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
anda dialu-alukan untuk membuat blog..lepas buat blog tu jangan lupa follow cik ziela..nanti cik ziela bole singgah2 dan baca2 entri kalian...

Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda

blog saya unik sebab tuan blog ni adalah seorang yang sangat perasan...bila saya perasan..saya mula menulis tentang pekara2 yang tidak masuk akal..eheeee...bila ada yang menyampah dengan cerita saya mahupun yang tergelak berguling2..itulah tandanya blog saya unik..eheee

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Selagi nyawa dikandung badan..selagi line internet ada..dan selagi saya belum puas dengan dunia blog ini..maka saya akan tetap menulis blog...kalau dah tua nanti nak mintak anak2 pulak sambung jadi landlord kepada blog saya ni..ehehehe

dah siap pun.

sekarang saya tag pulak mereka yang bertuah ini... 




5 comment dari peminat:

Atiqah said...

nnt kte jwb..nk fkr ayt karangan dulu..hehehe

asyiela said...

aku da lame xjwb soalan peksa camnie ziela..malasnyeeeeeeeeee=p

ziha said...

huhu..kena tag.

Miss Ziela said...

atiqah : gitulah..nanti ade free time jawabla..ehheee

una: alaaaa tak paksa la yang..nak jawab bole..tak jawab pon bole..eheee

ziha: huhu..i suka tag u..ehee

Miss Ziela said...

atiqah : gitulah..nanti ade free time jawabla..ehheee

una: alaaaa tak paksa la yang..nak jawab bole..tak jawab pon bole..eheee

ziha: huhu..i suka tag u..ehee