BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

12/31/2010

dia kata saya pompuan dot dot dot...laaaa dot dot dot tu kreatif rupenye...ehehe

assalamualaikum dan peace yaaww...aduhai...hari ini barulah aku nak nampak aku punya blog...kalau tidak..nak bukak tengok komen or drop comments for other peps pun tak berkesempatan...busy jugak rupanya aku ni yek..walaupun status hanyalah penganggur sepenuh masa...eheee..

beginilah kalian....ceritera cik ziela...dalam 2, 3 hari ini...nak kata busy tu tidaklah busy mana pun..hanya tak berkesempatan aje nak hapdet blog...eceehhhh...rindu toksah cakaplah kat blog aku ni...memang tersangatlah rindu...( erkk rasenya baru kelmarin dan semalam aje tak update)..lalalalalala...laaaa 2 hari je rupanya aku tak bukak blog..adoii..sendiri buat suspen sendiri gelabah..apa daa...

apa aku wat kelmarin yek....ooooooo...TING!!!! ( mentol dah kua dah )...terlupa pulak...dari pagi sampai maghrib aku tak lekat kat umah...pagi2 tu tengah2 ujan renyai aku ngan kawan karibku Aieyn Md Yusof dengan gigihnya menuju ke tadika beliau...aku sebagai interior designer mestila kena ada sama...kalau tak..tak bermayalah kelas tadika cik aieyn tu nanti yek...lalalalalalala...

well I think I want to make uolls see it by urself..apakah yang cik ziela buat di tadika kemas kg.semangat kuantan pada 29hb 12...jeng jeng..(tak banyak idea nak taip story kali ni...apa daaa)

inilah cik ziela dengan cikgu Aieyn...tengah sibuk menyiapkan hiasan dalaman utk persediaan buka kelas bagi pelajar baru di tadika kemas nanti.

tengok tu...cik ziela tgah gigih panjat memanjat dengan pakai kainnye utk tlg menchantekkan lagi tadika cik aieyn...tringat zaman sekolah dulu...sayalah tukang hias kelas...
.

 
ini pula gambar cik ziela ngan cik aieyn...ngah poyo2 sambil menyiapkan aksesori tambahan bagi keceriaan kelas tadika beliau...(masih sempat berposing sakan.)
 

dan ini pula adalah hasil kerja tangan cik ziela...cute tak?..eheeee rase seronok plak kalau dapat jadi guru tadika...boleh melukis dan mewarna balik..boleh spent time ngan kids...bole ajar dorg baca ABC..alif ba ta..satu dua tiga..eheeee..tapi kalau jadi budak tadika balik lagila seronok rasenye...ehehehe

ps:saya rasa saya seorang yang kreatif...kalau ada yang tak setuju tu...ada saya kesah ke..eheee

2 comment dari peminat:

Atiqah said...

awk mmg kreatif la ziela...

Miss Ziela said...

atiqah:eheeee..thanx tiqah..takdela kreatif sgt pun...saje je promote diri sndiri...ehehehe