BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/11/2010

irama lama diputarkan kembali...

mood: tak boleh nak diterangkan...rasa kopi dan milo bercampur2..pelik sungguh rasa ini
situasi: an dengan efa tengah bergosip...aku dengar je..hehehe
harapan: mimpi aku jadi kenyataan
koordinat : atas kerusi..
jam : 03:14 p.m

kalau korang nak taw..."irama lama diputarkan kembali" adalah tajuk album salah sebuah band indie...iaitu the lipstik...tibe2 pulak aku rasa macam nak share lagu2 dorang ngan korang semua...sebabnye kawan aku si ika besar2...berminat sangat dengan lagu2 the lipstik ni...tetapi tak lupa juga kat syahril yang mula2 promote lagu bercanda dimalam indah kat aku...walaupun band ni x famous cam gerhana ska cinta...tapi lagu2 dorang boleh tahan jugak bestnye...cuma sangat kurang publisiti tuk indie band ni..apa2 pun..enjoy ya dengan vc dorang yg telah aku sediakan...manala taw kot2 lepas ni ada diantara korang yang berminat nak wat caller ringtone ke kan...hehehe



video

nah korang...aku siapkan jugak lirik lagu ni...hehehe..

masih ingatkah dikau kita bercanda
dimalam itu hanya kita berdua
masih ingatkah dikau bintang tersenyum mesra
melihat tingkah laku kita..

masih ingatkah dikau kita berdansa
mengikut rentak dan irama
masih ingatkah dikau kita bercengkerama
ditemani pelangi indah

c/o
tapi itu semua tak pernah kekal lama,
pergi jua kau akhirnya,
ku terpaksa mengundurkan diriku,
demi cinta dikau dan dia

c/o
tapi itu semua tak pernah kekal lama,

pergi jua kau akhirnya,
kuterpaksa mengundurkan diriku,demi cinta dikau & dia..

bercanda di malam indah
bercanda di malam indah..



video

aku sekarang dah mula suka dengan lagu retro mimpiku...best2..hehehe..



video

lagu ni pun best jugak...style irama lama...best2..


video


actually ade lagi lagu the lipstik ni...tapi tiba2 aku macam sudah malas la nak upload...sebab lambat la pulak...so korang carila sendiri..kalau xsilap aku ada lagu about my girl dan cemburu kot...so check it out la ye=))

2 comment dari peminat:

ziha said...

lagu macam ni i pon layaannn..

Miss Ziela said...

huhuhu...bestkan..lalalalala=))