BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/11/2010

MEFEK terakhirku

mood: happy je...sebab aku berjaya melakukan apa yang aku suka...
situasi: sunyi sepi je sebab dah pagi bute..
harapan: dapat bangun awal pada esok pagi...
masalah: tibe2 sakit perut sebab makan magee goreng kat Ameer Ali..
jam : 1:07 pagi...


Khamis, Jumaat, Sabtu & Ahad...4 hari berturut2 aku menyibukkan diri pergi ke Panggung Seni sebab ade majlis festival kajai...MEFEK 2010...tahun ni adalah tahun last aku berada di UKM..I/Allah...jadi aku pun amik inisiatif utk menghiburkan diri dengan kawan2 aku...menghabiskan masa dengan mereka walaupun aku macam tak sedar sudah ade assignment telah menungguku....

aku selalu menghabiskan masa dengan dorang sejak aku telah bertukar status dari berpunya menjadi single..hehehe...sayang uolls


masa aku 1st year dulu...aku xpergi pun ke MEFEK ni..sebab xbf aku dia pengaruhi aku suruh balik kg...hehehe(padan muke dia aku salahkan dia)...jadi aku xtaw sangatla ape yang terjadi masa MEFEK 2007/2008 dulu...then masa aku 2nd year...barula aku rasa bagaimana rasanya menjadi ahli MEFEK yang sebenar...menghabiskan masa bersama kengkawan aku dlam menyiapkan pentas...

tapi sekarang time aku dah last sem..& last year aku dapat rasa satu feeling yang seronok...ketika bersama2 kengkawan dalam menghabiskan masa di panggung seni 2..
apa2 pun...tahun ni aku masuk pertandingan gubahan buah lagi...hahahaha..kalau tahun lepas aku masuk dengan cik Husna dan dapat hadiah saguhati je..tetapi kali ini kami berjaya untuk tidak membawa pulang hadiah langsung...sebab kami tak menang apa2 pun...hehehe...hanya sijil je la..


ni la gubahan buah aku n husna...tapi ni yang tahun lepas punye...
yang tahun ni punya...hahaha..xboleh upload sebab terlalu cantek sangat..hehehe


banyak sangat aktiviti2 menarik yang kitorang tengok..malam semalam kitorang tengok teater...memang bestla...teringat pulak time aku 1st year dulu...masuk teater Kajai untuk pertandingan masa pesta konvo..time dulu masa ada bf...habis je praktis teater...si dia pasti akan tunggu...alaaaa teringat la pulak memori tu...
tapi sekarang bila aku telah pun berada di kerusi penonton...aku dah xlepas peluang dah...aku enjoy gile persembahan mereka semua...syabas la kepada kolej yang menang...

siang tadi cuzin aku si faizal tu siap mesej2 aku lagi ajak tengok car saloon kat MEFEK...terkejut aku...semangat gile dia...tak taw ke dia siang tadi panas nak mati..hehehe..tapi aku x pergi pun sbab aku tak mandi lagi & sebab tahun lepas aku dah attend dah car & scooter saloon...jadi xheran sangatlah xtengok auto show 2 siang tadi.


kalau tahun lepas pun aku bergambar cam nak tertutup mata aku sebab panas sangat...inikan pulak auto show siang tadi..lagila panas...huhuhu...kecerahan kulit kena jaga sekarang...penting2=))

malam ni pulak aku menyibukkan diri tengok pertandingan karaoke pulak...boleh tahan semua peserta2nya...tapi yang tak syok aku dah terlepas shuffle la pulak...ni semua sebab kes pergi amik ros ler ni..hehehe...tapi xmengapa...aku masih sempat tgok performances dari grey sky morning...semua lagu dorang aku tak taw kecuali lagu last yang dorang nyanyikan iaitu cinta gila...pas enjoy 4 hari 3 malam berturut2...tiba2 kepala aku teringat something...aku ada assignment rupanya..hahaha jadi aku kena mula buat la sebab hari rabu ni dah kena anta...kerja last minit sentiasa membantu aku memberikan komitmen...semoga aku berjaya..hahaha..


asalnya aku ni rajin..tetapi ntah macam mana sekarang aku sudah menjadi malas sikit...tgok ajela bukti kerajinan aku...walau dimana2 pun aku tetap rajin membaca...hehehe

anyway hari ni aku rasa happy semacam je...tak tahulah kenapa...memang aku ni dah gila kot...apa2 pun kita tggu jelaa aku update cerita2 yang lain pulak...gud morning semua=))

3 comment dari peminat:

saypOOL rafhtello said...

aku boleh enjoy setahun lagi..

Miss Ziela said...

hahaha..xpe2..
kalau berkesempatan aku join ko next year=))

Anonymous said...

Better to remain silent and be thought a fool that to speak and remove all doubt


[url=http://www.dsquared-outlet.com/dsquared-shoes.html]dsquared shoes[/url]

- shakwandee5ha