BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

2/28/2010

oooohhhhh i really love you....futsal...

(sorry hari ini takde intro cite pasal mood, situasi, harapan, jam n koordinat...aku nak cepat nih...hehe)

assalammualaikum...profesor izzi disini...hehehe...salam geng!!!

masih sempat lagi tak aku nak ucap salam maulidur rasul...ahhhh sempat tak sempah...nah..."salam maulidur rasul utk semua ye...jawab jgn tak jawab...nanti berdosa...sorryla sangat2 yek...dah lame sangat tak update blog ni ha(padahal baru 5 hari je kot...)...eh lama tu!!!bukan ape...aku busy sangat 4, 5 hari lepas...kelas...kelas...kelas...esemen...esemen...esemen...(tapi tak buat2 pun)..yang paling ligat...futsal...futsal...futsal..haishhh tiap2 malam ade training futsal...daripada aku tak pandai main...terus jadi boleh main...siap dapat title perembat jarak jauh...hehehe(ayat tambahan semata2)..

 sejak kejadian kami2 bermain secara suka2...akhirnye terjebak ke tournament terus...adeyhhh ilmu didada lom cukup lagi nih...aisehhhman!!!=p

aduhhhhhhhhhhhh...esok...hari esok..besok punye hari...masak aku ler weyhhh...dah sampai pun tournament day utk kejohanan terbuka futsal anjuran attop...dan juga anjuran kolej zaaba...berdebar2 hati aku sekarang...rasa debarannye macam mula2 jatuh cinta wooooo...aku pun tak taw pe kes...begitu lemahnye jantungku bertindak balas utk tournament besok..apakah...aku sudah jatuh chenta...pada futsal...oooooo sudah lama sebenarnye...dari aku sekolah menengah lagi dah aku suka ngan futsal..pendek kate, bukan setakat futsal...tu haaaa bola sepak tu pun aku main..hehehe...sebab tu kadang2 aku kuat berangan...berangan aku best...aku berangan aku jadi manager liverpool...mengantikan si  rafa benitez yg tua krepot tu...aku manage team aku bagi straigh menang...best woooo best...tapi bila realiti..nape ler liverpool tak leh nk potong si durjana MAN U 2..ishhkkk3...wat semak mate aku je tgok team MU 2...haishhh papa pun...sok aku akan berjuang sampai ke titisan peluh aku yg terakhir...utk memenangi piala attop 2 bagi open women...dengan berbekalkan jersey bernombor 3..(harap2 bertuahla no 3 ni)...

 waaahhhh...inilah jersey kitorang...and this is my lucky number...3..harap2 sok men tak macam hampeh...hehe

aku akan cube ushakan sedaya upaya aku utk menang...hehehe...korang doakanlah...aku ngan crew2 aku success besok...aku belah dulu la ye...next time kite jumpe lagi...jgan lupe wish us luck...n kalau rajin datang2la berikan sokongan...kat court futsal ukm..hehehe...adios amigos...assalamualaikum..

p/s:sekurang2nye aku takde ggu orang ngan join mende2 camni...kang tak pasal2 dituduh psiko plak...hehehe

6 comment dari peminat:

ziha said...

wah bestnye men futsal..
tak ajak pon eh..teringin la nk men futsal...
peminat liverpool gak ke??heh..

Miss Ziela said...

heh...meh tgok i main jap g ye datin...
nnti2 kalau de mase kite g men ek...ngan coursemate kite yg len

Anonymous said...

wah best2...frm:- aduka kelana...

ziha said...

aloh..sorile tk tgk u men..
hurmm boleh gak..teringin sgt nk men futsal!kite tubuhkan fustsal club.heh..

Miss Ziela said...

dah nak abis blajo ni la...idea bernas macam2 baru kua yek dr kepala u ek datin...haishhhh...xpe2..klau tak sempat kite proceed time kije t=))

G-JoY88 said...

mane 1 coach ko~~