BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

3/01/2010

bertandang ke ABC 2010

mood : rasa macam ada taman dalam hati...
situasi: bilik aku...adoiiii bersepah2 giler...
harapan : cepat jadi jutawan...(minumlah power root)
koordinat: atas katil bersama2 barang2 yg bersepah2..
jam: dah nak larut malam dah ni

salam geng!!!...
hari ini de sikit entri pendek utk korang baca...aku buat pertama kalinye...sepanjang hidup kat ukm ni...hehe..buat pertama kali dan mungkin ni juga yang terakhir...aku ngan kengkawan aku  telah pergi berhibur dikolej amin...sebab dorang de wat aminuddin baki's carnival...wahhhhhh meriah ler carnival kolej amin malam sabtu lepas...mana taknye...artis yang wat persembahan otai2 belaka...ada isa graviti...ameng spring...dan zamani slam...sempat gakla aku melepakkan diri dibawah khemah menonton persembahan dorang...dalam keadaan yang sangat letih tu(sebab baru balik dari times square + mid valley)...masih bertenaga lagi aku untuk menyanyi bersama2 penonton2 yg lain...wahhhhh lagu feveret  dulu2...time skolah rendah g kot...papa pun malam tu sangat happening...2 thumbs up untuk crew2 kolej amin...(bukan senang aku nak bagi credit percume tuk dorang)...apa2 pun...pas konsert ,sempatla aku dengan jijah(pompuan ni dah femes dah kat amin malam tu...hehe malu aku)bergambar2 ngan dorang...mula2...aku cam malas...last2 tak leh jadi tengok jijah dah dapat bergambar ngan ameng and zamani...aku pun nak jugak...hehehe..k la geng...tu jeler cte aku kelmarin...cite lain malas nak share...

yang sempat dirakam kelmarin
weeee....sonok dapat bergambor ngan zamani..tapi sian zamani duk sebelah aku yg tak mandi tu..hehe


 ni turn ameng plak bergambar ngan kitorang...ehehehe~

p/s: ...main futsal kalah...hehehe..tak pelahhhh takde rezeki la tu kot...waaaaaaaaaa sediyh wooo~

12 comment dari peminat:

Alynn Notnot said...

wow, jelesh oke T________T

Anonymous said...

diorang tu dah kira lagenda sepanjang zaman tu..frm:-aduka berkelana

Miss Ziela said...

alynn notnot:....
jgnla jeles...
nnti2 mane la tahu leh tgok dorg g...ehehehe...bgambo2 seme ke...

aduka kelana:....
tahu tak pe...sore still maintain...
mantop2...huhu

Anonymous said...

pegi time square x ckp..huhuhu.pegi nagan bf baru kew? kiter pun kat sana tghari semalam..tounament bowling..aduka berkelana..

Anonymous said...

hw if i want download tiz song :- aduka berkelana

ziha said...

wah bukan men lagi cik jijah kite ye..mst best kn dorg nyanyi.

Miss Ziela said...

aduka berkelana:
hummmmmm...im not sure..i got this song from someone...but u can try find it...the song title is bercanda dimalam indah by the lipsticks...n one more things...sy pegi time square ngan kengkawan sy...pegi cari baju dinner kolej nnti...huhu..mane de bf pun...sowey to say...boys are s@#$...hehehe~

ziha:....
u datin...jijah tu betol2 wat kitorang malu...ameng ngah nyanyi dia dtg kat ameng amek gambo ngan hset...kalau org amikkan xpela gak...ni dia amik sendiri...siap tak jadi delete amik semula...ehehehehe...jijah2..

saypOOL rafhtello said...

ceh..dorang yg nak bergambor dorang ke??

Miss Ziela said...

hahahaha...
mestilah epol..
dorang beria2 ajak aku bergambo...ehehehe=))

Anonymous said...

trying,,,

Anonymous said...

trying..aduka berkelana..

Miss Ziela said...

trying what???