BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

3/09/2010

~aku tak biasa...macam ni~

mood:
tiada sangat...ada sikit2 je

situasi:
semua senyap je ngan lappy masing2

harapan:
kerja2 yg berlambak2 ni ada orang nak tolong siapkan...weeeeeheeee

koordinat:
meniarap di atas lantai sambil menghidu bau bantal busukku(telah disahkan oleh ika besar a.k.a pengerusi kelab single: bahwa bantal aku sangatla busuk...)bagi aku ianya sangat wangi...hehe)

jam:
kalau ikut waktu melayu la kan...ianya sudah nak masuk larut malam

~assalamualaikum~
macam mana life korang2 yang bace blog aku ni...ada sihat ka?bagus3...tapi kan aku tak sihat la geng...dah 4 hari dah demam...batuk2...selsema...sakit tekak...haishhhhh kesian aku tengok diri aku sendiri...batuk2 malam2...muntah2....gara2 demam yang serius(ini serius...kene bantu dia)...

 ni muka demam ke muka kuat melaram...hahahaha dah macam artis dah ni..."no photo...no photo...weeeeee...bila aku tengah demam, suhu badan naik...lepas tu otak jam jap...ni la jadinye~

takpe3...takyah bantu...sebab NORAZIELA AZIZ ni degil orangnye...dia tak suka makan ubat...hehehe...tapi ntah camne arini...aku leh mengeluarkan kata2 seperti ini kat kawan aku...si jijah...aku cakap camni "jah, jap g bawak aku g kelinik ye...aku tak tahan ler"....

 inilah jijah @azizah...kawan yg aku mintak tlg bawak aku pergi kelinik...hehehe...dia still single sape2 berkenan sila tinggal phone number ye...nnti aku kasi kat dia(alamak..mampos anak lipas kalau dia tahu aku wat free promotion kat sini)

kalau kata2 itu yang keluar dari mulut aku...itu adalah petanda  ajaib la tu...bukan senang aku nak pergi kelinik...apatah lagi hospital...hummmm dulu lain...bila sakit ada je yang jaga...ada yang buatkan bubur...sanggup hantar dari ampang tu haaaa ke UKM...ada yang sanggup nak bawak aku g kelinik...tp sekarang semuanye sudah berubah...aku kene independent...tak leh nak manja2 dah(walaupun aku tahu aku ni seorang yg manje...hahaha)...
 hai ubat hai ubat...mari makan ubat...kalau dah tak sihat...tak larat...haishhhh tak sukanye aku ngan ubat-ubatan ni...dermmmmmm!!!!!

besok aku nak pergi PK laaa...dah lama sangat kot aku tak pergi kesana...last aku pergi pun tahun 2008 rasenye...woww...!!!lama dah tu...hehehe...aku rasa itu jelaaa yang aku nk sembang2 ngan korang...pasal aku tak sihat...and aku berharap sangat demam  ni sembuh sebelum hari dinner kolej aku jumaat ni...seronoknye nak pergi attend dinner last aku kat UKM ni...lepas tu aku kua...hadapi dunia baru...environment baru...kawan2 baru...dan semoga kebahgiaan kekal buat aku ada diluar sana...amin...

p/s: cukuplah aku berbuat baik, ikhlas dengan orang yg pernah aku sayang...sedangkan aku tahu..ianya adalah pembaziran...api yg ada, kini kembali menyala...(apa aku merepek ni)

4 comment dari peminat:

Admin said...

merepek tak sudah ek

Admin said...

huhuhu

ziha said...

dh ade ubat tu jgn lupe makan tau.
get well soon.

Miss Ziela said...

admin:
hahahahahahha...
ngan mengingau time update blog tu...

ziha:
huhuhu...
ziha....xmoh makan...pahit~