BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

3/04/2010

~cendol ohhhh cendol fc~

mood:
back to the young life...feel free and wild...muahahaha
situation:
busy with this academic stuff...shoottttt~
I'm wishing for:
my prince save me and take me somewhere we can be alone(just in my dream)..hehe~
coordination: 
in my lovely bedroom...
time: 
my time is running out...ohhh no~

salam geng...today kita rojak2 sikit yek...ehhh ehhh betul ke kalau orang tua2 kata kalau mata kanan berkedip2 bahagian atas tu tandanya ada orang tengah rindukan kita...hummm is that true??well...im not master in this prophecy but pernah jugak terdengar ada yang cakap kalau mata sebelah kanan berkedip2 tu tandanya nak jumpa orang yang lama tak jumpa...persoalannye dah nak dekat seminggu dah ianya terjadi...cuma tidak ku hiraukan sangat...alaaaaa rindu ke...nak jumpe org lama tak jumpe ke...thats not my problem...the problem is...i hate when my eye feels that way...tapi kan tapi kan...jeng3...semua tu secara kebetulan....hanya ALLAH s.w.t sahaja yang mengetahui masa depan kita...

" dan pada sisi ALLAH jua kunci-kunci keghaiban, tak ada yg tahu kecuali ALLAH jua"
AL AN' am:59

sesungguhnye akan menjadi khurafat kalau kita mempercayai setiap gerakan atau sesuatu yg berlaku ke atas diri kita ini akan mempengaruhi kehidupan kita....samala juga macam ramalan bintang zodiak kita tu...(wahhhhhhhh aku berceramah hari ini...bagus2 bakal menggantikan prof.izzi nnti nih)....ok2..enough3...mukadimah entry kali ni panjang pulak dah...sebenarnye i nak cite pasal "cendol fc" ni haaaa...cendol fc skuad tak menjadi...
 gaya dah ade...rupa dah cun2 dah belaka...jersi dah hensem...tapi tak lepas gak ke final...ni yg keciwa nih...harap2 dapatla 2nd or 3rd places ke...hampeh je...wuhuuuuuuuu neway that day tetap best..

cissssss...aku benggang tak habis2 lagi ni sebenarnye ni sebab game futsal tu hari...tak dapat ke final...aduhhh takde rezeki...lawan semua hebat2...badan2, betis2 dorang macam cyborg je aku tengok...aku yg berbadan sasa ni pun gerun tgok player2 yg mmg dah lame dah kot berkecimpung dalam dunia futsal...walau apa pun...i just wanna said thank u so much to those who come and see us play last sunday...cuma nasib tak dak...kami kalah...haiiiiii cendol fc ooohhhhh cendol fc...
 praktis2 kemain lagi yek...hehehe...time ni aku kene jadi anak ayam...aisehhhmennnn...anak ayam yg kehilangan ibu ayamnye(jijah laaa tu)

player2 dah bis cun dah sumenye...jersi pun dah abis hensem dah...cume aku terkilan sungguh hari itu kaki...aku main macam haram daaaaa...ntah nape tarak ong...tak menjadi...ni yg rasa cam tak pueh hati...tapi takpelah....dah nama pun takde rezeki....aku terima aje...

 ~walau bagaimana susah sekalipun...usaha tangga kejayaan...bertungkus lumus jgakla kami2 bertarung...ehehehe~

lepas je kekalahan kami diketahui...kitorang pe laaaa lagi...dah nama pun team cendol...ingat pastu nakla pekene cendol kat "laksa redup rimba"...sekali tutup daaa sampai bulan 3...haishhhh keciwa lagi kat situ...lasttt2...nak tahu kitorang sampai katne...tadaaaaaaa~...

 mcD jugak tempat tuju kami...haishhhhhh hilang cendol datang plak burger2 yg sedap2 nih...makan sungguh2 kitorang...macam saje2 je nk meraikan kekalahan cendol fc...hehehe

aku!!!...aku tetap bersedih...(tapi set counter pounder aku, abis licin gak)huhuhu~

lalalalalalala...okeyla kengkawan...time to go...nak tengok cite sherlock holmes  and tooth fairy...yippy2 yeay!!!!(sebab tekanan yang banyak)

p/s:..."tapi itu semua tak pernah kekal lama...pergi jua kau akhirnye"...(my lurve verse from my faveret song)...hahaha takde kaitan...tetibe je aku ni~

9 comment dari peminat:

ziha said...

hurm xpela..next time cube lagi..kali ni buat team ABC plak.hehe

Miss Ziela said...

huhuhu...abc!!!..cam aminuddin baki's carnival je bunyiknye~...hehe

G-JoY88 said...

btul2..
xdrezeki nk wat cane..
trime jela...
xpn t wat team lakse rimbe plak..
ahahahahhah~~

Miss Ziela said...

huhuhu...
alaaa ko ni zizul...
name lakse rimbe bukan best pon...=p

Anonymous said...

i pun pernah tgdgr n terjadi jugak bnda mcmtu..mata kanan berkedip..tapi kalo mata kiri?? aper tndanyer...frm:-aduka berkelana..

Miss Ziela said...

kalau tak silap..
matakiri tu nak bagi petanda nak nangis...penah jadi ke?

Anonymous said...

bukan kot..tnda nak pergi selama2nyer...aduka Berkelana..

Miss Ziela said...

ehhhh tak plak...
sebab pernah terjadi kat saya..
kiri kanan penah berkedip2..
sihat walafiat je lagi...
huhuhu=))

Anonymous said...

yeker..kalo mcmtu..saya silap la kot..