BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

3/23/2010

aku sejuk je...(^_^) bila tengok cerita sensored nih!!!!

mood:
nak graduate cepat2..woooopeyyyy...
situasi:
menjadi yang lebih baik bukanlah teruk sangat pun...
harapan:
sentiasalah bersama2 denganku wahai kengkawanku sekalian
koordinat:
bilik terchinta
jam:
malam sudah..

salam semua dan ape khabar kalian semua...beta kat sini alhamdulillah sihat2 aje walau dah 5 hari tak makan nasi...ehehehe...harini beta ada story nak kasi kongsi ngan kalian semua...jadi layan jela ye..beta arini kurang mood humour la...so beta wat cite sedih2 lagi ni...ngeh3

al-kisah kali ini adalah al-kisah percintaan romantis ala2 rumi dan juli, laila dan majnun...p.ramlee dan saloma dan seantero dengan mereka lah...kisah cinta yg terjadi disuatu country yang aku sendiri pun tak tahu dimana letaknya dan apakah nama country tersebut( pandora kot..tempat bigfoot2 yang kaler biru2 tu...hehe)...



inilah watak utama cite aku ni..hehehe..bukan2...ni makhluk planet mane ni...ni palnet hitam ni, hehehe

bermulalah kisah cinta dua pasangan sejoli ni yang telah berjanji sumpah setia, berkorban apa sahaja, memadu asmara dan bercanda dimalam indah...si lelaki ni memang hensem weyhhh...mata dia, ada sinar f.m je rasenye...ehhh silap sinar menggoda, mutu, gaya dan keunggulan...hahaha...body dia..perghhhh mantap2...sasa walaupun agak kurus...dan memang macho habislah...dan si awek tu pulak...phewittttt...kulitnye yang fair n lovely..muka ala2 madonna ek bukan diego maradona taw... ngan bibir dia yang sentiasa menggoda dan merah2 je...dengan tubuh yang langsing ala2 model omputeh tu membuatkan si awek dan si mamat tu pasangan yang sangat sepadan...




ni la gambar mamat tu..hensem kan..aduhhhh mata dia..romantikus ler(hahahaha...saje2 ayat tambahan kat situ)



dan ni pulak awek dia...cun je kan...merah nye mak ngah punye lipstik tu...huhu

tapi sayangnya...bila dah lama sangat bercinta, hati si mamat ni mula berubah la pulak...haishhhh ni part best ni..bila awek tu nak manja2 ngan dia..dia dah wat bodoooo je..tak tahula puncanye bakpe...maka berakhirlah hubungan cinta agung dorang...setelah berkurun lama ku rasakan....sampailah suatu ketika, mereka berjumpa kembali, dan kali ini...si lelaki itu datang dengan girlfren baru dia...dan mereka bertiga pun berjumpalah...

kalau korangla kat tempat awek lama si mamat tu apakah perasaan korang? mampukah korang berjumpa semula ngan ex-bf korang tu dengan buat muke selamber yaya je? apakah kamu cakap kat ex-bf kamu tu yang kamu ni dah migrate ke oversea? atau korang wat bodoh je sebab korang pun dah ada ramai skandal sekarang...jawablah kalau korang nak jawab , jawab dalam kotak komen aku tu yek...tetapi bagi aku, kalau ianya berlaku dalam hidupku...aku akan biarkan kisah ni berakhir seperti kisah asal yang telah aku ceritakan kat atas ni...nak tahu ending cerita ni...tengokla video dibawah ni ye...semoga pembaca2 blog aku yang mengalami masalah yang sama seperti kisah awek cun ni...diharap janganlah bersedih ye...dan pesanan ini ku tujukan jugak utk diriku yg lemah ni..gambate cik ziela yang comel..hehehe (tolong jangan muntah ye, aku memang suka puji diri sendiri)


video ini hanya untuk tontonan mereka yang dah dewasa aje...kanak2 tak dibenarkan tengok..ibubapa sila awasi anak2 anda..hehehe




video

kalau korang takleh tengok..kelik kat link ni ye..

tekan

pas korang dah tengok cite pendek ni kan..mehla kite hayati pulak lirik2 yang terdapat dalam cite ni...wehehehehe...


It's hard to remember how it felt before
Now I found the love of my life
Passes things, get more comfortable
Everything is going right

And after all the obstacles
It's good to see you now with someone else
And it's such a miracle that you and me are still good friends
After all that we've been through
I know we're cool
I know we're cool

We used to think it was impossible
Now you call me by my new last name
Memories seem like so long ago
Time always kills the pain

Remember Harbor Boulevard
The dreaming days where the mess was made
Look how all the kids have grown, oh
We have changed but we're still the same
After all that we've been through
I know we're cool
I know we're cool

Yeah, I know we're cool

And I'll be happy for you
If you can be happy for me
Circles and triangles
And now we're hanging out with your new girlfriend
So far from where we've been
I know we're cool
I know we're cool

C-cool, I know we're cool

I know we're cool

p/s: this feeling already drag me to my comfort zone...what have past let it past...i have my new love now:)) (Allah)

2 comment dari peminat:

Centado said...

i love Pandora...
:D

Miss Ziela said...

huhuhu...me too=))