BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

3/25/2010

~ EnTRi iNi aDaLAh UtK kOsMaTe & KeNgKaWaN MiSs ZiELa YaNg CuN mElEcuN ~

mood:
lapaq nasik lit lit lit..hukhuk

situasi:
tadi nampak sepasang belangkas yg nk g kua pergi makan...pastu aku tetibe wonder girl jap..bilalah ada orang nak ajak aku kua makan ni..aku lapo ni..

harapan:
dapat siapkan tesis aku hari ini jugak..tp kalau dah asyik blog3..bile mau siap ni...

koordinat:
kat bilik cik husna cute sedang berdiskusi mengenai rahsia kerajaan..(poyoss giler)

salam satu Malaysia kengkawan...

amacam kalian semua sihat tak...jgn ditanyala kondisi cik ziela kita ni...beliau memang senantisa sihat walafiat walaupun kadang2 mental dan jiwa beliau tak sihat..hehehe

hari ni apa yek story yg aku nak share...haaaa memandangkan aku ada keluar jejalan bersama2 kosmate aku kelmarin..meh sini aku cite kat korang pasal aktiviti aku pada hari selasa lepas...lantak koranglah korang nak bace ke tak ye..wihihi..

jeng3...

camni citenye, dak2 kosmate aku saje2 je wat party sendiri bertemakan WHITE/PURPLE...sempena celebrate birthday mereka2 yang lahir bulan MARCH ni (oooo bulan JANUARY takde pun party camni (",)...hummm)

so......

kami pun pergilah celebrate kat metropoint...mule2 ingat nak makan kat secret recipe tapi last2 beli kek je then tukar tempat ke KFC..wihihihi~seronoknye...tapi aku tak seronok pun..sebabnye???owhhhhhhhh sebabnye aku tak boleh makan nasi..kengkawan aku semuanya makan nasi beriani yg baru tu...dermmmmmmmmm...arini ari last aku berpantang..nmpak gaya macam takde yg kalah..bagos2..wehehehe...

bila...........

kami2 yang sengal2 ni menceriakan suasana kat KFC tu...apa lagi..memang havoc giler KFC tu..dah macam kami yang punye...tetapi dalam keseronokan dan kegembiraan ketika berada disitu, sedar tak sedar kami semua bakal berpisah...selama 3 tahun kami belajar bersama2...duduk dalam lecture hall yang sama, bilik seminar yg sama, makan kat KB bersama2...present work sama2...hummmm semuanya bakal berakhir..tak lama lagi, semua kenangan ni, aku janji akan simpan sampai bila2...

meh kite tengok gambo2 pose meletop aku ngan kengkawan disamping gambo candidla konon..weheheh=))

sesi ketika tiba di SECRET RECIPE...

aiyoooo yooo mane dak eLits nih, dah lama dah aku tggu nih..haishhhh batang idong pun tak nmpak lagi nih...kate nak makan kek kat secret recipe ni...

3 orang datin sedang shopping cake..
datin ziela : uiittttt datin ziha..agak2 u cake mane 1 yang kurang lemak ek...?
datin ziha : i rase la kan u...u sesuai makan fish cake je kot..baru ler selim cam datin husna tu..hehe
datin husna : apsal i pulak yang kene...i tetap vogue u..ngeh3..

datin ziela: ehhhh datin ziha..tadi u cakap ade fish cake..manenye..i tak bese shopping cake kat malaysia ni..i slalu shopping kat belanda...hehe
datin ziha:poyola u datin ziela oiii..nak fish cake pegi pasar besar kajangla..tak pun kat warta..baru u leh jumpe..tadi i saje2 je tipu u...hehehehe


sesi makan di KFC

Aummmmmm sedapnye tulang ayam ni...(pusing ke kiri dan ke kanan..ngapppp...burkkkkkkk!!!!alhamdulillah)

say "NO" to nasi...waaaaaa i tak leh makan nasi..kesiannye..ini semua pasal perjanjian senghal ngan rumate..adeyhhhh!!!

princess ziela sayang sangat kat uolls semua...wehehehehe...

hamboi2 Nad, hang suap kat sharon ja na...aku mau gak..sampai hati hang na...aku jeles ni..ehehehe


sesi meluahkan perasaan...sila activated kan mood sedeyhh uolls yek..=((

kak mek berdiri utk bagi ucapan..kalau dia duduk kitorang kompom tak dengor..eehehehehe..

speech session ni membuatkan aku teriak beb...serius aku tetibe beremosi..bile semua perasaan bercampur baur...ngeh3...inilah jadinye...sedih woooo~


tapi aku profesional, aku dapat sembunyikan kesedihan disebalik senyuman manisku (ni la namanye tawa dalam tangisan)..wahahaha(ayat ni sangat tak boleh bla...poyo giler)

sesi aku poyo ngan kamera...hahahaha..

memang poyo giler...aku ngan kak mek wat muke paling cun..comeiii giler la weiiii...i loike =))

waduh2..cantik bangat backgroundnye...ahakzzz...weyhhh skali skala aku nak perasan ala2 model..biarla weyhh..tolonglah jangan muntah yek..haha

sesi nak balik dah weyhhh..pulang marilkah pulang marilah pulang bersama2

sudah mau pulang dah...nanti ada masa, umur yg panjang dan jodoh..kite pasti akan berjumpa lagi ye kengkawan..(hahahaha memangla time konvo nnti kite gatheringla lagi taw)

dah nak balik dah..selamat jalan romeo..ehhh silap selamat tinggal semua...kalau de umur yg panjang nnti kite jumpe lagi..kalau korang2 kawin jangan lupe ajak aku taw...aku kalau bab2 makan mane leh tak datang..boleh punye..tapi waaaaaaa sedihnye..dah nak berpisah dah kite semua...=((


ok3...enough..teettt...

kembali kepada mood happy yek cik ziela oiiii..asyik sedih2 je beliau ni..haishhhh...kat sini aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada kengkawan kosmate aku yang sememangnya baik hati, yang bagi tunjuk ajar kat aku bile aku blurrrr, yang selalu remindkan aku ttg esemen, tesis, kuiz or whatever...yang tak lokek share ilmu korang, bersabar ngan sikap dan tingkah laku aku...korang termasukla : 

Nad
Sharon
Kak Mek
Ayien

dan tak lupe jugak kepada GAN AH BEE...yg selalu sudi layan kerenah aku dari 1st year dulu, yg slalu ganggu aku pepagi bute...yang suke makan perut lembu (haaaa kantoi...budish bukan boleh makan lembu)...Bee u dah berdosa taw...hahahaha..takdela gurau2 je...yang selalu wat lawak pastu u ketawa sendiri...hahaha(leh masuk raja lawak la u Bee) dan kepada semua kosmate aku yakni kos ENGLISH LITERATURE STUDIES...hope uolls semua success dan mantop dalam dunia career korang nnti..last but not least..TQ soooooooooo much for being my FRIEND...

p/s: malam ni pantang aku dari makan nasi ngan minum ais berakhir...ada sape2 nak ajak aku kua makan nasi ngan belanje milo ais tak..hehehehe...

7 comment dari peminat:

Anonymous said...

enjoy ur students life very well;)

cokelat lover said...

yup..menghitung hr tuk berpisah..uwaaa...

Centado said...

biar berpisah mata..
hati harus jangan langsung
:)

Miss Ziela said...

cokelatlover: waaaaaaaaaaa sedih..promise that u wont 4get me k..=))

centado:
jauh dimata dekat dihati..TV9..hehehehe=p

ziha said...

hakss~
ooo..tipu aku ye rupenye..
mmg best la dpt jalan ngn kawan2 mcm ni..

Miss Ziela said...

ziha: wink* wink*...bueksss=p

Anonymous said...

gmbo pakai payung tu sebijik cam ceti....kt negara asal u mmg jd ceti ker?????