BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/30/2011

: Aku buat perangai lagi yek!!!!

Aku tertanya-tanya kepada diriku sendiri...sampai bilakah aku akan berperangai sebigini rupa...takkan la bila dah kawin nanti aku still akan berperangai sebegini???apakah bila aku dah mempunyai anak-anak nanti...aku akan terus berperangai sebegini...memang tak salah skit pun bila berperangai begini...cuma kita ni duduk di Malaysia...taw-taw ajela orang Malaysia ni macam mana...if ada benda-benda best camni...dia orang suka pandang slack...eh eh eh..tak semua Malaysian begini ye...segelintiran sahaja...

habis tu nanti bila dah berumahtangga bole ke aku berperangai begini lagi?? kang kau orang mengata aku la pulak...aku bukan kesah pun bila kau orang nak mengata...aku takut ada yg aku buat tu betul2 buat kau orang tak selesa pulak nak menengok...mana la taw...sakit mata ke, sakit perut ke, sakit rahang gigi ke...tambah-tambah buruk lagi...sakit hati...hahahaha

mesti kau orang tertanya-tanya kenapa aku kata kau orang bole dapat sakit-sakit sebegitu dengan perangai aku ni...aku malas la nak cakap banyak...kau orang tengokla sendiri...macam mana aku berperangai dalam gambar-gambar dibwah ni...(pesanan aku: jangan marah ya) 

*




*




*




*




*





aku bukanlah mahu mengejek golongan ini...tapi aku memang selalu berperangai nakal sebegini apabila disuruh beraksi dihadapan kamera...sometime this can be one of my sweet memories for the rest of my life...for people who having this kind of look...it can be any who...uolls still gorgeous okay!!!

This mean...eventhough we all posing like this...eheeemmmm we all still cute okay...ekekekeke


Dah dah dah...enough okay...gelakkan pic aku yang sengal tu...actually I'm not trying to make fun with this look...it was just a way for me and my friend trying to make our picture variety with different pose....Dont get wrong with us okay...sorry...hee heee...well back to what I'm talking about at first...kan dah kata kau orang akan sakit mata, sakit perut, sakit rahang dan mungkin sakit hati punya...yelaaaa mula-mula bila kau orang tengok pic aku tu...mesti kau orang nak try buat jugaklah...seriously u guys...kalau kau orang tak biasa baik jangan buat...sakit jugak sebenarnya biji mata tu...secondly...kau orang pasti  sakitperut sebab gelakkan gambar pic aku tu...silap-silap ada yang sakit tulang belakang terus sebab gelak sampai berguling-guling...rilek-rilek...ini bukanlah gambar lawak stupid pun...eheeee. then pastu kau orang pasti sakit rahang akibat terlalu luas sangat nganga ketika gelakkan aksi aku berposing dalam pic tu...elehhh lepas tu snap la 2, 3 pic gambar tak senonoh cam aku ni...macamla aku tak taw...ahahaha...and last but not least...kau orang pasti sakit hati punya...nak taw kenapa...haaaaa uolls experience la sendiri pasni...heeee

*




*
*




*
*




 *






















 hee heee...tersesat plak gambar kat tabika cik Aieyn Md.Yusof ni...lalalalalala

kan aku dah kata...kau orang mesti sakit aty punya sebab tengok gambar-gambar aku yang bujet cun tu...keh keh keh...well aku rasa aku tetap kan berperangai sebigini walaupon dah bersuami dan beranak pinak...apa salahnya kan...but if my future hubby kata..."enoughla sayang, awk nmpak macam beruk makyeh je bila awk posing gitu sayang"...maybe aku akan slowkanlah berposing sakan dalam pic...hahaha who knows bila aku akan stop doing this fun and cute thing ni kan....lalalalalala~


ps: semasa muda remaja ni la nak cipta sedikit sweet memories dengan diri sendiri dan diabadikan didalam bentuk jpg ni...teknologi kadang2 menyerlahkan bakat terpendam aku la...hahaha

16 comment dari peminat:

ziha said...

sengal lah u ni datin..jgn terkenan kat anak sudah..huhu tp comel gak.

Miss Ziela said...

huishhh...janganlah...hahaha...trun prangai poyo i ni ke anak i takpela gak..eheeee;p

anti legging said...

Buruk, hina dan keji la kau ni AZIELA AZIZ n MMBER2 KAU(pakai LEGGING ngan TUDUNG masa DINNER)

anti legging said...

family x marah kau ke AZIELA keluar pakai LEGGING masa dinner aritu??? diog tak LARANG ke??? ....hmmmhh !!! ....dulu masa sekolah cikgu tak ajar ke bab2 AURAT ??

anti legging said...

Kau paham ke AZIELA batas2 AURAT ???? ataupun buat2 tak paham ?? !!! Stupid la kau ni Aziela

Anonymous said...

teenae dating http://loveepicentre.com/taketour.php stages of dating relationships

Anonymous said...

altered carbon torrent ebook http://audiobookscollection.co.uk/Splendor-A-Luxe-Novel-The-Luxe/p207705/ price headley big trends ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/es/Never-Eat-Alone-And-Other-Secrets-to-Success-One-Relationship-at-a-Time/p210385/]physics size intitle index of ebook[/url] top down network design ebook

Anonymous said...

ebook organizer http://audiobooksworld.co.uk/de/B-cher-auf-Spanisch/c1008/?page=4 martial arts ebook [url=http://audiobooksworld.co.uk/Managing-Cultural-Diversity-in-Technical-Professions/p226854/]watercolour secrets ebook[/url] reincarnation by suzanne weyn free ebook
[url=http://audiobooksworld.co.uk/Urban-Fantasy/c131/?page=6][img]http://audiobooksworld.co.uk/image/1.gif[/img][/url]

Algodão Tão Doce said...

Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

Anonymous said...

merge mpgs shorts software download http://buysoftwareonline.co.uk/product-15848/Wave-Editor-1-2-Mac overclocking free software [url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/category-13/Musik-Software]active directory import software[/url] garden software download osx
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/category-100-103/Graphics-and-Publishing?page=73]Graphics & Publishing - Software Store[/url] best home automation voice recognition software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-37272/Tansee-iPod-Transfer-3-8][img]http://buyoem.co.uk/image/6.gif[/img][/url]

Anonymous said...

dv2500 panasonic software http://buysoftwareonline.co.uk/it/category-100-107/Programmazione-e-creazione?page=5 brand recipes software [url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-26287/OO-Software-CleverCache-Server-7-1-x32]xda zest software[/url] what is vso software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/category-100-112/Multimedia-and-Entertainment]Multimedia & Entertainment - Software Store[/url] adobe editing software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/es/manufacturer-11/Quark][img]http://buyoem.co.uk/image/3.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/benicar.htm][img]http://onlinemedistore.com/7.jpg[/img][/url]
review online pharmacy deliver http://certifiedpharmacy.co.uk/catalogue/r.htm canadien pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/herbolax.htm]american pharmacy alprazolam[/url]
thifty white pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/prandin.htm rays sisters pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/lipitor.htm]lipitor[/url]
case studies pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/atrovent.htm home access hiv test kit sold in pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/lopressor.htm]target retail pharmacy[/url]
brch pharmacy job http://certifiedpharmacy.co.uk/products/speman.htm cvs pharmacy benefits [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/nexium.htm]nexium[/url]

Anonymous said...

If ѕome one wishes tо be updаted with most recent
technоlogies afterward he must bе visit
this wеb page and be up to date dаilу.


Also visit my wеb-sitе; optimal hcg

Anonymous said...

free online dating service in guam [url=http://freeinternetdating.info/matchmaking/dating-matchmaking-personals-single-20]dating matchmaking personals single 20[/url] newest dating site
100 free military dating sites http://freeinternetdating.info/seeking/deperately-seeking-susan dating service rhode island
dating in cuba [url=http://freeinternetdating.info/matchmaking/dating-software-management-matchmaking-service-personals]free usa new dating sites[/url] rsvp dating sydney

Anonymous said...

mexico dating http://loveepicentre.com/advice/ dating coustumes
craig's list erotic tg dating [url=http://loveepicentre.com/articles/]teen dating abuse in oklahoma[/url] dating lesbians irwin
single parents dating site [url=http://loveepicentre.com]dating on line search[/url] dating in spain [url=http://loveepicentre.com/user/jakyjoe/]jakyjoe[/url] natural friends dating online for singles

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)