BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/12/2011

saja aje kau nak buat aku marah ye ;->

blog bagi aku bukanlah tempat nak glemer...

blog bagi aku adalah diari maya aku yang aku  kongsi dengan sesiapa sahaja,...

blog aku ni pulak tidaklah mengandungi sebarang maklumat yang boleh dipercayai sepenuhnya...

blog aku...memangla tak sehebat and sefamous sesetengah blogger yang sememangnya dah glamour...at least aku tak tiru dia orang okay...

blog aku ni plak...tak mintak orang yang tak gemar cara aku tulis buat entries baca...kau orang bole baca blog yg kau orang suka baca ye

blog aku ni jugak tak perlulah stalker terbaik utk baca then main hentam-hentam belakang....I do dont care about this kind of shit...urghhhhhh

blog aku bukan juga tempat org nak lempar komen-komen yang tak wajar kot...pheuwwww...

blog aku ni jugak...memang susah skit..kadang-kadang senang nak post komen..kadang-kadang payah beno..I know...I know...

blog aku ni jugak kan...adalah tempat aku meluahkan perasaan...lebih baik luah dari simpan...bole jadi dendam kesumat woooo

blog aku ni jugak bukanlah blog yang menagih jutaan pengikut untuk diikuti...tak perlulaaa...setakat org sudi baca pun dah okay...sudi gak kau orang baca pengalaman aku...and cerita tentang dunia aku..heeee toceh toceh...heee

blog aku ni jugak tak mintak orang komen balik if aku gatai-gatai komen kat kau orang...kau orang buat dengan ikhlas tq sesangat...aku hargai..

blog aku bukanlah tempat aku menjana ekonomi...aku tak minat yek

blog aku jugak akan aku abadikan cerita-cerita tentang aku dan orang sekeliling aku..lebih-lebih lagi kawan-kawan baikku.

blog aku ni jugak bukanlah fesyen blog or information blog...if kau orang punya blog camtu...suka aty kau orangla..tak penah aku kesah pun...hikhikhik

blog aku...aku punya sukalah nak tulis apa...


hahahahahahahahah...kau orang nak taw why aku tulis entri boring ni and if kau orang baca dalam nada marah...bunyi macam aku tengah marah...actually YES aku tengah marah n geram...geram kat sesetengah stalker...nak baca..baca ajelah...tak payahlah nak :

1. perasan dengan entri yang aku tulis

2.post entri yang hampir-hampir sama...konon kau pun alert tentang isu yang aku alami...

3.komen-komen yang bukan-bukan..tak relate pulak tu dengan entri yang aku post

4.komen.."haaa tak patut u tulis blog sebab nak memburukkan orang"...xcuse me...ada aku mention nama ke..alamat rumah..letak gambar dia orang ke...huhhh...

5.letak komen if tak ikhlas...singgah dengan tak ikhlas...alahai...aku tak kisah if number of my followers never increase or blogger lain tak singgah baca...serious..janji aku puas meluahkan.

nak taw lagi kenapa aku buat entri cegini..kau orang bacalah sendiri..komen dari anonymous ni...yang post kat entri aku berjudul " perasan sangatlah diri tu model...ahaksss..owh please lah"...so entri ni hanyalah utk sedarkan segelintir orang yang suka sangat busy body hal "napa blogger tu post entri cegitu?"...lantak dia oranglah kak long oiii...eheeeee

 aiseyman tak nmpak la pulak..but no worry check comment box bellow..more clear...huuu



ntah sapa-sapalah yang post komen cegini...bukan ape...tak relate lgsung ngan entri yg aku post..baru aje jap tadi plak tu beliau post...hummmm check2 komen skali nmpak plak komen gini...memang membuka seribu keinginan aku la nak buat entri khas utk si penghantar komen ini...yawww

ps; soo sorry!!!bukan nk marah semua orang,..i do love peps yg baca blog aku n concern tentang dunia penulisan aku...tyvm...tapi kalau yg macam makhluk ni pulak...memang nak marahlah...suka suki dia aje....heeee (marah kejap aje...pastu lupa) that was me_____:-) (orang kata marah tanda sayang...dah ni nak sayang guane ni)

8 comment dari peminat:

Cik Moon said...

ignore je org camtu.. dia jelezz kot.. huhu~

Miss Ziela said...

hahaha..maybe u rite cik moon..teheee

syikinsafiq said...

btul ckp cik moon...hehe
nak buat camner... sabar jewla...
yg penting be urself...
mungkin orang tue cemburu dengn anda...c;
dont marah2 k...

ziha said...

biasalah tu datin..
tak kisah lah de org nk bace blog kite ke idak..y pntg kte heppi..no worries dear...ade je org nk baca blog u wlupon u bkn hanis zalikha.perlu ke smua org nk jd mcm hanis zalikha??

cik husna said...

alahai...
ada lg org cmni ker..
xmatang sgguh la..
blog ni kan diari kiter..

so,suka hati kiter ye x.lntak la datin..tu tnda u glemerr r tu smpi org jeles..hahaa

Miss Ziela said...

syikin: ok dah tak marah dah...lagipun marah pn kejap je...hehe

ziha: ntahla datin...sapa hanis zalikha pun i tak pernah kesah...org duk sebut2 pasal blog dia...i bace cam bese je...

cik husna:betol2 cik husna...tapi kdg2 ade yg dengki...kita luah kat blog dia kata kita over...kita cakap pasal org dia kata kita mghentam...suka aty kitala kan nak tulis ape2 pun...nak bgi org baca ke tidak...sibuk2 je manusia camni...hehehe;p

Miss Ziela said...

syikin: ok dah tak marah dah...lagipun marah pn kejap je...hehe

ziha: ntahla datin...sapa hanis zalikha pun i tak pernah kesah...org duk sebut2 pasal blog dia...i bace cam bese je...

cik husna:betol2 cik husna...tapi kdg2 ade yg dengki...kita luah kat blog dia kata kita over...kita cakap pasal org dia kata kita mghentam...suka aty kitala kan nak tulis ape2 pun...nak bgi org baca ke tidak...sibuk2 je manusia camni...hehehe;p

tucintiut said...

huh.....bengong la org yg comment camtu...de masalah jiwa kot...jiwa kacau....huh