BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/18/2011

~eeeeeee BESARNYA dia punye~

Besar babe...memang besar...aku tak pernah jumpa benda tu sebesar itu...selama ni aku ingat benda tu saiznya ala kadar aje...yelaaaa Malaysia punya barang...mana ada besar-besar sangat pun...lain la kat Afrika ke...kat Amarika ke...kompom bole jumpa yang besar-besar gedabak cam yg aku dah tengok ni...

The best word that can describe about this thing's size is "WOOOOOOW" impressive....hahaha...memang menterujakan (am I right with this word???)...sangat besar kot...aku dah tengok benda ni banyak kali dah...kira memang kerapla aku tengok...pegang....tapi tak pernah jumpa sebesar ni....tengok pun dah menterujakan aku...dan ingin aku tegaskan sekali lagi, inilah yang terbesar setakat ini...bila dah besar-besar sangat cegini...rasa geli pun ada...apatah lagi untuk memegannya....tak sanggupla...takut nanti bila pegang terigin pulak nak rasa yang besar ni kan kan kan....kot kot la lain rasanya dengan yang biasa-biasa tu...tapi seriusla besar sangat...they all makan apa la sampai jadi besar camtu...takkanla makan vitamin kot semata-semata nak jadi besar begitu...huhuhu.

teeettttt...haaaaa jangan salah anggap ek dengan entri aku kali ni...ni bukan entri melucah taw...ataupun entri untuk membangkitkan kegersangan sesiapa yek...ini entri pasal...eeeemmmm pasal...alaaaa nak cakap ke tidak ni...hummmmm cakap ajela...ehhhh tak yahlah...kau orang usha ajela amende yang aku cakap besar...besar...besar dari tadi tu...tapi janganlah hilang selera makan pulak bila tengok gambar menda alah itu yek...


*



*



*



*



*



*




*




*

tadaaaaaa!!!!
ikan keli ni haaaa...besar sangatla weyhhh...kau orang nmpak tak selipar and crocs tu...2 pasang selipar tu dua-dua saiz lapan...kau orang bayangkanlah...lagi besar kan ikan tu dari selipar saiz 8...tu dia duduk dalam box tu...kalau kat luar lagilah clear kebesarannya...tapi kan babe...aku tak lalu la nak makan ikan keli besar2 gedabak cegini...seram...hehehehe


dalam gambar ni...kau orang bole spot tak mane satu ikan keli besar n ikan keli biasa...jawapannya...semua keli dalam gambar ni yg besar-besar punya...sebab ni adalah keli induk...tapi keli ni tak sebesar keli dalam gambar atas...yang atas tu makan kucing agaknya...hahahaha

ni pulak ikan keli saiz normal....inilah anak-anak mama aku...kerja dia hari2 bagi keli dia makan....beratus riban gakla bilangan keli dia...tapi kini dah semakin susut dah...cuz sudah dijual...hahahaha

dan ini pulak ialah kolam ikan keli mama aku...nmpak separuh aja...

ps: aku pernah merangkak dalam kolam ikan keli mama aku ni...kes nye nak duit punya pasal la...kena tangkap sendirik pastu jual...duit bole kebas...masih segar lagi diingatan...kesnya !!!nape aku terdesak smpai gitu???...pasal "6degrees of separation" la...drama course aku...kena donate RM30...jadi terpaksalah trun kolam jual ikan utk dapatkan RM30...nak pakai duit PTPTN sendiri...hahaha...TAK BOLE...aku kedekut ;D


10 comment dari peminat:

Atiqah said...

yeke ziela...wuaaa kenangan..
thanks sbb sudi berenang dlm kolam keli demi teater kte dulu

Miss Ziela said...

tiqah: kenangan best tu...kan...still remembered that day...our day...hehehe its okay...this is one of my initiative looking for money at that moment...ehehehe ;)

Wanita Mutalib said...

besar nyer?

cIk pEnNa said...

uihh..sy suke gile dgn ikan keli!

=)

Miss Ziela said...

wm: aaahhh kan besar...kalau pegang...kena dukung...lagi besar dr kucing...ehehehe

Miss Ziela said...

cik penna: hehehe...bole order on9 sini...hahahaha...just kidding...

ziha said...

whoaaa...besarnyeeeerr..
kaya la mak u datin..bisnis2..he3

ziha said...

whoaaa...besarnyeeeerr..
kaya la mak u datin..bisnis2..he3

cik husna said...

datin,nk g umh u nk mkn ikan keli..hehhee

Miss Ziela said...

ziha: tu la datin...masa i tgok...fuyooo besarnye...hehe

cik husna: bole bole..mei la sini...aku masak keli berlada kat ko;)