BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~My FaNs~

1/11/2011

perasan sangatlah diri tu model...ahaksss..owhh please laaa

hari ini seperti saya telah gila...kenapa ya..ooo ya kerana buat pertama kalinya saya berasa sungguh seronok untuk melayari internet...ianya sangatlah laju sehinggakan saya bole keluarkan 2 entries dalam masa satu hari (dua aje kah???? haaaa itu yang kita nak tawu tu)...saya sekarang berada dirumah kawan sy sebenarnya...dirumah Aieyn Md. yusof..tapi beliau tiada kat umah sekarang...biasalah beliau..time-time cegini beliau sekarang berada di tadika milik beliau la...(teeettt salah tu..tadika keams dimana beliau berjuang disana)...so lepak la saya dengan mak, kakak and anak buah dia yang tecik tu...Ahmad zarif...owhhh tembam dah dak tecik ni..pipi dah macam kuih paw dah aku tgok (impress because anak buah aieyn ni actually lahir tak cukop bulan..asalnye berat baby tecik ni hanyalah 1.82 kg tapi skang dah 3.2 kg dah...(sumber daripada ibu beliau yek)

macam biasa...bukanlah cerita diatas ni yang aku nak higlightkan...tetapi kisah tentang aku...ya tentang aku...kisah tentang aku yang suka sangat berposing ala-ala model???naaaa mampu ke tidak ??? (pinjam jap ye tag line ko ni mirul). bila aku semak-semak balik...semua gambar-gambar aku dalam fesbuk atau dimana-mana aje la yang ada gambar aku...aku suke benor la posing ala-ala nasha aziz...bole la walaupon aku ni hanyalah ziela aziz...rupa ngan bentuk fizikal memang sah diperakui tak sama ngan beliau...tapi nama ada bunyi-bunyi sama pun jadilah...aku kadang-kadang tertanya jugak...apakah aku mengikut sangat trend utk berposing sebegitu...atau aku dah bosan berposing ngan pose yg sama aje..yakni senyum and bujet ayu...or mungkin jugak aku ni betol gedik kot...(like what my boy said la) 

dia : napa posing gitu dalam gambar???

aku : saje je.

dia: tak dibuat dek orang.

aku: alaaa comey what...heehee

dia: tu bukan comey..tu gedik namanye...

aku: @$#%^*&()(*)*^%^&%$#@@

well if kau orang tak caya...kau orang tengokla sendiri..ni aku curik then crop skit-skit..bagi kasik nmpak aku aje,,,eheeee

semua ini lakonan semata-mata...dan ianya dilakukan tanpa paksaan...eheee

2 org manusia yang sangat perasan mereka adalah model...huhooo

I was good in showing my face expression...kalau tak masakan dapat title drama queen dari my fren..heee :-)

oooo tak sesuai sgguh dua org ni nak jadi model..sorg kurus...sorg gemuk...ahaks..

ps: sesiapa pun bole ada gambar gedik camni...sebab aku ada???..sebab bila aku dah tua nanti..aku takkan buat dah kije gilak cegini...ahaaaa...

5 comment dari peminat:

Wanita Mutalib said...

betui2..baik tgkp gambar camtu skarang..nnt dah tue takde keje nk tangkap gitu kan hee..

ziha said...

pe lg datin...try la cr job as a model.mst bole dpt. :)

Miss Ziela said...

wanita mutalib: haaaa kan...sok dah tue dah tak bole posing gitu dah...nnti anak cucu cakap buang tebiat plak...

ziha : datin u gile...i ni kan gemuk...agensi model mane yg nk hired i sbgai model mereka ni...eheeee

mysara said...

pe salahnyer kak nk join sndri..hehe

Anonymous said...

dah2 ler u blogging..bukan dpt pe pun..if follower rmai cam hanis zalika 2 takpela jugak..ni tak...buat blog tuk perasan sndiri...meluat aje aku tgok..nk baca apatah lagi...huaaaaaa